Oulu2

Moxiecon työpaikkana

Moxiecon Oy on maaliskuussa 2017 perustettu kotimainen kiinteistöjen digitalisointi-, energiatehokkuus- ja automaatiopalveluita tuottava yritys, jonka toimipiste sijaitsee Oulussa. Yrityksemme urakoi koko Suomen laajuisesti käyttäen alan parhaita järjestelmiä ja laitteita.

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia energiatehokkuus ja rakennusautomaatioalan osaajia. Mikäli sinusta tuntuu ettei pätevyytesi aivan riitä tällä hetkellä asettamiimme kriteereihin ja avoinna tarjolla oleviin työpaikkoihimme, niin perehdytämme ja koulutamme tehtävään, mikäli taustalla alalle sopiva koulutus ja työkokemus.

Projektinhoitajaksi Ouluun

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista, hyvällä positiivisella asenteella ja aktiivisella otteella varustettua projektinhoitajaa Oulun toimipisteeseen. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan sopiva koulutus tai muuten hankittu työkokemus sekä talotekniikan tuntemusta sekä laaja-alaista kokonaisnäkemystä prosessien ja kiinteistöjen toimintaan, sekä halu kehittyä vielä kovemmaksi alan ammattilaiseksi yhteistyössä yrityksen ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.

Työtehtäväsi tulee olemaan pääosin rakennusautomaatioprojektien toimitusten teknistä ja taloudellista hoitamista, sekä ylläpitohuoltoon liittyviä tehtäviä. Tarjoamme sinulle motivoivat osin muuttuvat työtehtävät, uuden oppimisen ja työyhteisön tärkeän tuen kilpailukykyisellä palkkauksella.

SOITA MEILLE!